Újabb kép az iPhone 7-ről?

Almás Pletykák   |   2016.05.10 - 08:50   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   7051
10. máj Újabb kép az iPhone 7-ről?

Új nap, új iPhone 7 pletyka. Így fog kinézni a legújabb iPhone?

Lassan már nekem is fejfájásom van a sok pletykától, amit az új iPhone-ról hallani, de ezúttal nem csak üres szavakat kaptunk, hanem egy képet is! Bár elég hasonló egy korábbi képhez, talán mégis ez a legjobb, amit eddig láttunk. Első ránézésre 3 nagyon fontos dolgot vehetünk észre.

Az első, azok az antennacsíkok. Sokkal diszkrétebben, a telefon tetején és alján húzódnak, ezzel teljes rálátást kapunk a készülék hátlapjára. Részben alátámasztja azt a régebbi pletykát miszerint az Apple elhagyhatja a csíkokat. Az előző dizájnhoz hasonlóan a csíkok itt is kiterjednek a szélekre, egészen a kijelzőig.

A második a Smart Connector, amit a telefon legalján láthatunk. Ez a kis csatlakozó adatátvitelre szolgál, amit az iPad Prónál már megismerhettünk. A két iPad esetében egyébként billentyűzeteket csatlakoztathatunk hozzájuk, leegyszerűsítve és kényelmesebbé téve a gépelést. Valószínűleg az iPhone 7-nél más célt szolgálna, újfajta kiegészítőket használhatnánk hozzá. A kérdés már csak az, hogy milyen kiegészítők lennének ezek. A legutóbbi információ, amit a kis csatlakozóról hallottunk, hogy idén elmarad, legalábbis a Mac Otakara szerint, azonban ez a kép erre most rácáfolt.

Az utolsó dolog, ami szembetűnhet az a kamera. Nagyon sok kritika éri a hatodik generációs iPhone-ok kameráját a kitüremkedésük miatt. Ez sok kényelmetlenséget okozhat, arról nem is beszélve, hogy semmiképpen sem esztétikus. Megkönnyebbülve vehetjük észre, hogy az iPhone 7 kamerája ismét lapos, amit már olyan sokan vártak. A képen nem látható a dupla kamera, ami a nagyobbik testvérnek a kiváltsága lehet. A mikrofon és a vakú változatlannak tűnik.

Talán még egy negyedik érdekességet is észrevehetünk, ha nagyon megnézzük a képet. Nem található rajta jack csatlakozó, mint azt már annyi pletykából hallhattuk. Valószínűleg ezt a Lightning csatlakozó fogja helyettesíteni. Habár sok pletyka terjeng a sztereó hangszóróról, várhatóan marad az egy hangszóró, egy mikrofon felállás.

Szerintetek ez lenne az igazi iPhone? Tetszik, amit láttok?

Forrás: MacRumors

Kapcsolódó cikk:
Antennacsíkok nélkül érkezhet az iPhone 7?
iPhone 7 : Dual Kamera?
Új Home gombbal érkezhet az iPhone 7 
Az iPhone 7 mégsem kap Smart Connectort?​



Kommentek megjelenítése