Akár iPhone-ról is bejelenthető a kiégett izzó és a sérült lámpa

Alkalmazások - Játékok   |   2017.04.24 - 16:00   |   Írta: L Ferenc   |   2637
24. ápr Akár iPhone-ról is bejelenthető a kiégett izzó és a sérült lámpa

A közvilágítási hibabejelentő applikáció már közel 60 hazai településen használható.

Az E.ON kifejlesztett egy új, mobileszközön használható alkalmazást, amellyel ügyfelei bejelenthetik a közvilágításban tapasztalt meghibásodást, azokról a településekről, ahol a vállalat javítja a közvilágítást. Legyen szó kiégett izzóról, sérült lámpatestről, vagy bármilyen megrongált és emiatt veszélyessé váló eszközről, az alkalmazáson keresztüli hibajelzés segítségével a cég szakemberei még rövidebb időn belül tudomást szereznek a problémáról, így gyorsabban elkezdhetik a hiba elhárítását, javítását.

A Közvilágítási hibabejelentő applikáció használata rendkívül egyszerű és gyors, hiszen az alkalmazás érzékeli (GPS koordináták segítségével), hogy pontosan hol van bejelentő, honnan küldi a hibabejelentést, így csak a hiba jellegét kell pontosítani néhány fotó és beazonosítást segítő adat beküldésével.
Egy gyors regisztráció után - amit elegendő egyszer megtenni ‒ az alkalmazás már használható is. 

Amennyiben a GPS koordináták alapján olyan területen tartózkodik a felhasználó, ahol a szolgáltatás igénybe vehető és közvilágítási hibát észlel, csak egy fényképet kell készítenie az alkalmazás segítségével, meg kell adnia a hiba beazonosításához szükséges információkat, hogy ezzel is könnyítse a hibaelhárítást. Ha épp nincs a bejelentés helyszínén rendelkezésre álló adatkapcsolat, akkor a legközelebbi kapcsolódásnál akár Wi-Fi, akár mobilinternet segítségével az applikáció elküldi a bejelentést. Az alkalmazás ingyenesen letölthető a különböző iOS-es, androidos és Windows 10 szoftveres készülékekre.

A szolgáltatás az alábbi településeken vehető igénybe:
Abádszalók, Adony, Badacsonytomaj, Baktalórántháza, Balatonföldvár, Bonyhád, Celldömölk, Dévaványa, Devecser, Dombrád, Dorog, Ercsi, Esztergom, Fertőd, Fertőszentmiklós, Gárdony, Gyomaendrőd, Herend, Ibrány, Jánossomorja, Kemecse, Kenderes, Kunhegyes, Letenye, Mágocs, Mándok, Máriapócs, Nádudvar, Nagyhalász, Nagykanizsa, Nyergesújfalu, Nyíregyháza, Nyírlugos, Nyírtelek, Őriszentpéter, Pannonhalma, Pápa, Polgár, Polgárdi, Pusztaszabolcs, Püspökladány, Rácalmás, Rakamaz, Rákóczifalva, Répcelak, Simontornya, Sopron, Szeghalom, Szombathely, Tét, Tiszaföldvár, Tiszavasvári, Vaja, Vámospércs, Vasvár, Vép, Zalalövő, Zalaszentgrót, Zamárdi.

Kapcsolódó cikkek:
Akár 200 000 app válhat elavulttá az iOS 11 miatt 
Clips az Apple új videós alkalmazása
A 10 legfurcsább Apple Watch alkalmazás



Kommentek megjelenítése