Retro Soccer・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.04.21 - 12:30   |   Írta: Ca$h   |   1610
21. ápr Retro Soccer・Ismerkedő

Amikor már belefáradtál a vakítóan szép grafikákba.

A Retro Soccer első blikkre nem tűnik valami nagy eresztésnek, pedig valójában az egyszerű külső mögött valami igazán nagyszerű dolog rejtőzik. Szóval, mindenképpen adjatok egy kis időt a játéknak.

Kicsit fura is lesz, hogy állandóan meg akarnak minket tanítani valamire, miközben mi csak egy kis könnyed játékra számítottunk. Ha ezt hitted, akkor bizony nagyot fogsz csalódni, de remélem azért jó értelemben véve. A Retro Soccer ugyanis egy vérprofi focis játék, ahol egyrészt mi menedzseljük a csapatot, állítjuk össze az embereket, gyűjtögetjük a kártyáikat, tréningelünk őket és, ha minden megvan, akkor még le is játsszuk a meccset velük.

 

 

Miután kivégeztük azt a pár gyakorló kört, amit eleinte teljesen feleslegesnek fogunk érezni, már jöhet is az első éles meccs. Ami után olyan csúnya vereséget fogunk szenvedni, hogy párszor azért még újra átvesszük a gyakorló pályákat, hogy minden tiszta legyen. Annak ellenére, hogy teljesen logikus és könnyed a játék irányítása, nagyon egyszerű ám belezavarodni az eseményekbe, mert a meccs kb. pont úgy zajlik, mint egy igazi mérkőzés és a kapus sem igazán akarja beengedni a gólokat, pedig milyen nehéz eleinte eljutni még a kaupig is.

A Retro Soccer a hónap nagy meglepetése, számomra legalábbis mindenképpen. A stílus rajongóinak kötelező leszedni, annak, aki meg nem szereti a focizást, úgysem most fogja megkedvelni. Ez egy kemény sport, keményen meg kell küzdeni a győzelemért, mire vártok még?

 

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése