Kami 2・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.04.17 - 19:45   |   Írta: Ca$h   |   3201
17. ápr Kami 2・Ismerkedő

A látszat szinte mindig csal…

A Kami 2 tipikusan az a játék, ami első ránézésre teljesen másnak tűnik, mint ami valójában. Kiválasztva a Journey (utazás) opciót rögtön bele tudunk csapni a lecsóba. Az első pár röhejesen könnyű pálya után megtanuljuk az alapszabályokat. Mindeközben pedig azon fogunk gondolkozni, hogy ez a játék mégis milyen korosztál-ynak készült, ugyanis annyira hihetetlenül egyszerű.

De nem kell sokat várni, nagyjából a tizedik pálya után már pont az ellenkező érzés fog ránk törni: mégis ezt most hogyan csináljam meg, hosszú fejvakarások közepette. A Kami 2-ben a feladat rendkívül egyszerű. Annyi dolgunk lenne csupán, hogy az egész képernyőt egy színre fessük mindezt pedig a megadott lépésszámok betatása mellett. 

 

 

Eleinte ez csak annyit fog jelenteni, hogy egyik területet átszínezzük a másik után. Pont annyi lépés fog a rendelkezésünkre állni, amennyi kell, nem lesz benne semmi nehézség. Aztán egyszer csak eljutunk odáig, hogy ezt a stratégiát folytatva mindig egy, vagy több lépéshátrányban leszünk és első körben el sem tudjuk képzelni, vajon mi lehet a megoldás. Szerencsére ott lesz a villanykörte a megoldás kulcsával ellátva, de aztán hamarosan rájövünk arra, hogy ha ez elfogy, akkor bizony csak valódi pénzért fogunk tudni újabbakat venni. Tehát nem marad más, mint a tiszta logika, mert ez a játék bizony erre épül, a megoldás mindig ott van az orrunk előtt, csak bizony gondolkodni kell, ha erre rá akarunk jönni.

A Kami 2 egy fantasztikus játék, letisztult, szép, egyszerű, mégis elképesztően nehéz. Elég csak a napi kihívásokat megnézni, és rögtön rá fogunk jönni mi vár még ránk a későbbiekben. A Kami 2-vel jól indul a hetetek, semmiképpen se hagyjátok ki!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése