Smash Club・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.04.15 - 11:02   |   Írta: Ca$h   |   1898
15. ápr Smash Club・Ismerkedő

ZX Spectrum: Target Renegade megvan?

Bevallom nagyon érdekelne, hogy hány olyan ember van köztetek aki nyomult ezzel az örök klasszikussal és valamilyen nyomot hagyott benne. Akiben igen, azzal valószínüleg ugyanaz történt mint velem, a Smash Clubtól csak úgy feltőrtek az emlékek.

Igaz a Target Renegeade annak idelyén egy nagyon brutális játéknak számított, a Smash Club leginkább ma már csak egy vicc hozzá képest, főleg hogy a játék prezentálása valami fura oknál fogva leginkább egy LEGO játékra emlékeztet. Ez a stílus egyébként a ’90-es évek végén nagyon közkedvelt lett a játéktermekben és tekintettel arra, hogy mocskosul nehéz, dobálták is bele az emberek a zsetonokat rendesen.

Aki nem ismeri ezt a stílust, csupán annyiról szól az egész, hogy van egy főhősünk valami bunyós keményarc, aki csak külsőleg különbözik a többi társától, illetve abban, hogy van egy-két speciális támadása. Egyébként képes még ugrani, közben esetlegesen rúgni is, illetve közelharcban kombózni is képes. De az életét legfőképpen a különleges képességei fogják megmenteni, mert védekezni nem tud, a túlerő meg általában olyan tízszeres ellene. Jön egyik pálya a másik után ha elfogytak az életeink akkor meg ingyen reklámért vagy valódi pénzért tudjuk folytatni a bunyózást. Van benne Boss Fight dögivel illetve rengeteg karakter és tartalom is.

A Smash Club egy jópofa kis játék, régi szép emlékeket idéz fel az öreg rókákban, de kétlem hogy olyan komoly hatással lenne az újakra. Kipróbálni persze midnenképpen érdemes!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése