Hardway・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.04.06 - 12:37   |   Írta: Ca$h   |   1800
06. ápr Hardway・Ismerkedő

A magyar kormány példát vehetne erről a játékról.

Mert míg nálunk egy villamosmegállót egész nyáron nem képesek megépíteni, addig ebben a játékban pillanatok alatt készen is van az út. Igaz, nem valami szép, nem valami egyenes, de a nyomás igencsak nagy rajtunk, ugyanis a forgalom az már menne előre.

„My way or the Highway!” – mondja az abszolút ideillően bölcs angol mondás, jelen esetünkben a Hardway, avagy a nehéz út is szóba jöhet, ugyanis itt bizony nincsen idő gondolkodásra, csak az ösztönök és a reflexek jöhetnek szóba vagy segítségül. Alapvetően nem lesz más dolgunk, mint a képernyő bal és jobb oldalát megtapizni, ezzel eldöntve, hogy a következő útelemet balról vagy jobbról fordítva akarjuk-e lerakni. Ha a képernyőt erősebben nyomjuk, akkor szabályozni tudjuk a forgatás sebességét is.

 

Kalandunkat a zöld „Greenlandben” kezdjük, majd jön a havas „Icyland”, majd megérkezünk a kaktuszos „Postapoba” és még sok-sok más érdekes környezet vár ránk, főleg hogy a kalandunk elvileg végtelen. Azért kíváncsi lennék arra, hogy olyan tízezer lerakott út után hova lyukadunk ki, biztos vagyok benne, hogy egy idő után körbe fogunk érni. A megszerzett érmékért újabb kocsikat tudunk vásárolni, minden kocsihoz tartoznak kihívások, amiket teljesítve exra jutalom üti a markunkat. Viszonylag gyakran – kb. tizenöt percenként – kapunk egy ajándék táskát „tele” pénzzel, illetve reklámok nézegetésével esetlegesen vásárlással is előrébb tudunk jutni természetesen.

A Hardway egy nagyon jópofa kis játék, kellemes szórakozás erre a zord, esős, borongós szerdai napra, de tudjátok a másnap sok más érdekességet rejt a számotokra, maradjatok velünk továbbra is!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése