Highway Getaway・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.04.03 - 11:43   |   Írta: Ca$h   |   2585
03. ápr Highway Getaway・Ismerkedő

Mini Need for Speed tapiképernyőre.

Az már rögtön az első pillanatban ki fog derülni, hogy a Highway Getaway nagy mértékben visszanyúl az alapokhoz, a fiatalok régi Need for Speedes élményeire apellál. A céljukat el is érték, pedig jómagam nem számítok már egy mai rókának, de rögtön elkapott a gépszíj, alig bírtam abbahagyni.

Persze, ebben a kis játékban jóval egyszerűbb és nem annyira összetett, sokrétű lesz a feladat. Csupán arról van szó, hogy van egy erős izomautó a fenekünk alatt, a rendőrség meg kb. kettő centire tőlünk, akik mindenáron, mindent bevetve akarnak minket lekapcsolni. A hajsza az autópályán fog történni, szóval sejtitek milyen mozgalmas lesz a játék.

 

 

A pálya leginkább a régi M0-ásra hasonlít, balra betonfal, jobbra pedig egy leállósáv, amin mindig történik valami, szóval csak óvatosan vele. Középen meg persze a háromsávos kitérési lehetőség. A forgalom kb. olyan, mint a Hungária körúton, az emberek ostobák, mindig ki akarnak jönni elénk, mi meg csak győzzük túlélni az eseményeket. Lesznek felszedhető powerupok, amik kicsit segítenek ebben, illetve ha fogyóban lenne a benyó, mindig akad egy haver, aki segít feltölteni a verdát. Folyamatosan jönni fognak a kihívások, amiket teljesítve szintet lép a hajsza, és ezzel egyetemben persze egyre nehezebb dolgunk lesz.

A Highway Geataway egy nagyon jópofa játék, érdemes tenni vele egy próbát, igaz, a reklámokat pofátlanul az acunkba vágják, csak győzzük túlnyomni őket. Mindezektől eltekintve nagyon szórakoztato kis cucc!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése