Pirate Quest・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.03.27 - 18:08   |   Írta: Ca$h   |   1802
27. márc Pirate Quest・Ismerkedő

Érdekes ez az évszázadokon át tartó kalóz őrület, ami még a mai napokban is tombol.

Valahol érthető a dolog, hiszen szabadnak, a magad urának lenni jó dolog lehet, szabadság, csibészbecsület, kaland. Pedig, ha jobban belegondolunk, a kalózok tulajdonképpen vérengző, kegyetlen bűnözők voltak, akik tisztességes kereskedőhajókat raboltak ki, katonai hajókat támadtak meg és mindenkit lemészároltak. A szabadság ezt tenné az emberekkel? Valóban olyan jó dolog ez?

Na, inkább ne menjünk bele filozófiai mélységekbe, főleg hogy Sparrow kapitány forever instant kedvenc, még nekem is. Nézzük inkább ezt a Pearlt, avagy gyöngyszemet. Hát, sajnos azt kell hogy mondjam, hogy az ékszerünk hamis, vissza is dobhatjuk a tengerbe, hiszen csak első blikkre tűnik szépnek és látványosnak, valójában eléggé üres és tartalmatlan.

Rögtön a játék elején bele is csapunk a lecsóba, megtámadjuk az első jöttment, gyönyörű fregattot és úgy, ahogy van, atomjaira lövöldözzük. Igaz, nincsen olyan nehéz dolgunk, mert még csak vissza sem lő. Az első néhány célpontunk ilyen lesz, aztán jönnek majd a nehézségek, amikor a fagyi visszanyal, pontosabban mondva visszalő. Ilyenkor nem tehetünk mást, csak mindenféle dolgot hajigálunk kifelé, hátha azt találják el az ágyugolyók. Na, ettől a pillanattól fogva már tudni fogjuk, hogy ezt a játékot nem kell komolyan venni, főleg amikor a ládák már elfogynak és végső elkeseredésünkben a legénységet kezdjük kidobálni az ágyugolyók ellen.

Célunk a három ellenséges banda legyőzése lesz, szépen egyenként, ráérősen, közben a hajónkat folyamatosan fejleszteni kell majd, a sérüléseinket meg sajnos csak valódi pénzért vásárolt gemekkel, vagy éppenséggel reklámok nézegetésével tudjuk véghezvinni. A Pirate Quest egy laza játék, el lehet vele lenni, de nem fogjuk megváltani vele a világot, vannak nála sokkal jobbak is.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése