Tiny Striker・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.03.22 - 09:16   |   Írta: Ca$h   |   1836
22. márc Tiny Striker・Ismerkedő

Néha a legkissebek is tudnak változtatni a történelem folyásán.

De nem most... Mert igaz a Tiny Strikerben apró, pici focisták igyekeznek kivédeni a gólt, amit egy pici focista próbál berúgni a pici kapuba, melynek közepén egy apró kapus áll. Éppen ezekből az okokból kifolyólag a Tiny Striker egy ultracuki kis játék, szó szerint, de világot nem fogunk megváltani vele.

A Tiny Strikerben nem lesz más dolgunk, csak hogy gólt rúgjunk, azt viszont folyamatosan. Tulajdonképpen az egész játék egy hatalmas szabadrúgás, ami időhöz van kötve, tehát nem a számszerűség fog korlátot szabni hanem a másodpercek. A rúgáshoz csak az ujjunkra lesz szükségünk, a labdát pedig kedvünre csavarhatjuk, bár ezt a taktikát azért eléggé nehéz elsajátítani.

 

 

A pályán látni fogunk pénzérméket, illetve különböző „powerupokat” is, ezeket nyilván érdemes „felvenni”, de nem mindenáron, ugyanis pár sikeres gól után lángoló labdát fogunk kapni, ami a sorfalon is keresztül megy, mint kés a vajon. Szóval, ha egy felszednivalóhoz ki kell hagynunk egy gólt, akkor ne tegyük! Idővel meg fognak minket keresni szponzorok, akiknek a kéréseit teljesítve jutalmat kapunk, illetve lesznek úgynevezett striker kártyák is, amikkel kicsit fel tudjuk turbózni emberünket, de csak pár meccs erejéig. Focistánkat egyébként pénzért is tudjuk edzeni ha éppen nincsen kártya, vagy nem akarunk valódi pénzt költeni arra hogy legyen.

A Tiny Striker, amilyen apró, olyan hatalmas nagy játék. Nagyon szórakoztató, érdemes tenni vele egy próbát, ha focirajongó vagy, ha nem, grantáltan élvezni fogod.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése