Rabbids Crazy Rush・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.03.17 - 09:35   |   Írta: Ca$h   |   1580
17. márc Rabbids Crazy Rush・Ismerkedő

Az Ubisoft nagysikerű sorozata hozzánk is ellátogatott.

Igaz nem éppen a hagyományos módon, mert ezúttal a mániákus nyuszikáknak csak egy dolga lesz, hogy rohanjanak és gyűjtögessenek. Mindenki kedvenc Raving Rabbidjei most éppen találtak egy brutákis energiaitalt amit pillanatok alatt felhörpintve képtelen lesznek megálljt parancsolni a lábaiknak és csak futnak előre ameddig csak tudnak.

Számtalan hasonló játékkal találkozhattunk már korábban, hiszen ez a „Runner” stílus nagyon szépen elterjedt mobilokon, amikor még másra nem volt igazán jó csak arra hogy simogassuk a képernyőt. De garantálom, hogy ez a játék mérföldekkel többet fog nyújtani mindenki számára mint az eddigi hasonló címek.

Kezdjük az egészet azzal, hogy a nagysikerű és igencsak nagy múlttal rendelkező Ubisoftos sorozat nem véletlenül jutott el idáig. Ezek a idegbeteg nyuszikák - meggyőződésem egyébként hogy róluk mintázták a Grus Minyonokat – annyira hatalmas nagy formák, hogy az ember órákig el tudná csak azt nézni ahogy rohangálnak fel alá és közben idiótán gyagyognak, gügyögnek, mintha valami emberi nyelvet próbálnának vele utánozni.  Egy élmény velük játszani.

A Rabbids Crazy Rushban számtalan érdekességgel fogunk találkozni, elképesztő kosztümökkel, extra képességekkel, kütyükkel és még sorohatnám a számtalan dolgot ami viszi előre az embert. A grafika hozza a kívánt minőséget, a muzsikák és hangok frenetikusak, igaz a játék maga csak egy runner, de bűn lenne kihagyni bárkinek is!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése