Heart Star・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.03.16 - 08:21   |   Írta: Ca$h   |   1546
16. márc Heart Star・Ismerkedő

Az igaz szerelem rögös útján.

Azt szokták mondani, ha két ember összeillik, akkor tökéletesen kiegészítik egymást. Ez bizony valóban így van, a gond már csak az, hogy sajnos nem csak ilyen emberek szeretnek egymásba, de ez már egy másik téma.

A Heart Star a rózsaszín szívecskelány és a babakék csillagfiú története, hogyan találnak egymásra, hogyan oldják meg együtt a számtalan feladatot, és hogyan érkeznek végül a portálba, ahol végre együtt lehetnek. No, persze ez mind csak képletesen lett megfogalmazva, mert a cím egy klasszikus kis ügyességi-logikai játék.

 

 

A koncepció csupán annyi, hogy mindkettő félnek van egy saját világa, amihez tartoznak a levegőben lebegő elemek, na most ezek az elemek a másik fél számára nem láthatóak és fizikailag nem is léteznek, szóval úgy kell megoldani a logikai feladványokat, hogy legfőképpen csak egymásra tudunk majd hagyatkozni. Ez azt jelenti, hogy egymás fejére ugorva, vagy a másikat a kezünkben cipelve tudjuk csak megoldani a legtöbb feladványt.

Ennek a kettős logikai nézőpontnak köszönhetően nagyon komolyan meg tudják cifrázni a dolgokat és egy idő után már kegyetlenül nehezek lesznek a pályák. Komplett át kell programozni az agyunkat Heart Starra ha boldogulni akarunk, de erre valóak a logikai játékok, nemdebár? Jópofa kis játék, pixeles retro grafikával, kellemes, ámbátor hamar megunható aláfestő muzsikával, de egy próbát mindenképpen megér.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése