Narcissus・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.02.28 - 13:19   |   Írta: Ca$h   |   1638
28. feb Narcissus・Ismerkedő

Van, hogy minden a feje tetejére áll. Na jó, de ennyire?

A Narcissus alapötlete, ahogyan az lenni szokott, nem túl bonyolult. Viszont természetesen a kreatív elme a legegszerűbb dolgokból is képes káoszt teremteni. Eme aranyos, kis, klasszikus árkád vonalat követő játékban igencsak ki kell élesítenünk az elménket, ha boldogulni szeretnénk.

Felül lesz a fekete emberke, alul pedig a tükörképe – biztos, hogy az? –, aki érdekes módon fehér. Eleinte a fenti és lenti világ gyönyörűen el fog válni egymástól, nekünk csak annyi dolgunk lesz, hogy a képernyő bal oldalát megtapizva a fekete, a jobbot pedig a fehér emberrel ugorjunk egy szép nagyot. A képernyő közben meg folyamatosan skrollozik balról jobbra, mi meg csak ugrálunk és ugrálunk.

Eleinte elég csak egyszerre, és hamar rá fogunk érezni a dolgok menetére. Aztán nem kell sokat várni ahhoz, hogy a dolgok komolyan bebonyolódjanak. Legfőképpen akkor, amikor a lenti emberünk felfelé esik, a fenti pedig lezuhan, majd szépen helyet cserélnek, és az agyunk rögtön bele fog zavarodni abba, hogy most akkor melyik oldal kit is ugrat tulajdonképpen? Tehát, érdemes már a játék elején elsajátítani az irányítást, mert a játék nagyon, de nagyon be fog bonyolódni.

A folyamatosan rohangáló, maguk után színes csíkot hagyó, fekete és fehér emberek tánca, a villámgyorsan skrollozó képernyőn hamar lenyűgözővé válik. Miközben a játék alatt klasszikus, négy hangcsatornás muzsika szól, pörög, adrenalint pumpál. Igazán különleges darab a Narcissus, kár lenne kihagyni!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése