Totemland: Perfect Fit・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.02.24 - 09:34   |   Írta: Ca$h   |   1916
24. feb Totemland: Perfect Fit・Ismerkedő

Egy igazi csemegével készültünk nektek, de csak mert péntek van.

Totemországban minden totem, totem a föld, totem az ég, totem minden, és míg világ a világ, totem is marad. Most viszont valaki ellopta az összeset és nekünk marad a dicső feladat hogy visszaállítsuk a rendet, ebben a felborzolt, zavaros univerzumban.

A totemek helyreállítására szerencsére tömegesen jelentkeztek trollok, akik a megfelelő pozícióba kerülve, mentem kővé válnak és, ha helyére kerül mindenki, már meg is van a totemünk. Korábban már találkozhattunk egy hasonló játékkal, már a címére sem emlékszem, de a feladat ott is pontosan ugyanez volt, csak éppenséggel nem volt ilyen szépen, ízlésesen tálalva a játék, illetve a nézet nem izometrikus volt, hanem felülről láthattuk az eseményeket.

A dolgunk tehát nagyon egyszerű, középen van a Totem, pontosabban mondva, csak a helye, ahova négy irányból tudjuk tologatni a kis trollokat, akik általában csoportokba tömörülnek. Ezek a csoportok számtalan alakzatban jelentkezhetnek, de ez nem is fontos, mert a cél az lesz, hogy középen egységesen összeálljanak, kitöltve minden üres helyet. A tologatás faltól falig működik, ennek megfelelően a lépéseinket és a sorrendet jó előre ki kell gondolni, mert nagyon könnyű ám elrontani, de ez a gyakorlatban úgyis ki fog derülni, illetve hamar rá tud állni az agyunk is.

A Totemland egy már létező ötletnek az újragondolása, viszont jóval magasabb minőségi szinten prezentálva, kellemes grafikával és muzsikával ellátva. Aranyos kis logikai játék, amit kár lenne kihagyni!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése