Drop'd・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.02.22 - 11:16   |   Írta: Ca$h   |   2329
22. feb Drop'd・Ismerkedő

Szabadesés, szabadon, freestyle-ban.

A Galactic Thumb munkásságát talán többen ismeritek már, legutóbbival itt az oldalon, tavaly az utolsó pénteken találkozhattatok Waiit címmel. A srácok ellenállhatatlanul vonzódnak a négyzetekhez és kockákhoz, legtöbb játékuk pont erről szól, természetesen ez a Drop’d-dal sem lesz másképp.

Főszereplőnk egy ultracuki felhőszerű kis mosolygós négyzet, ami a fellegekben járva, arról álmodozik vajon milyen lehet lent az élet, ott ahol növények nőnek ki a földből, ott ahol boldogan szaladgál mindenki a naplementében. Igazán nemes cél ez, segítsünk neki hát!

 

Mint ahogyan azt a jólnevelt egyujjas játékoknál már megszokhattuk itt sem lesz más dolgunk, mint időben, a megfelelő pillanatban megérinteni a képernyőt. „Emberünk” egy platformon áll, és azt a pillanatot kell eltalálni, amikor az izgő-mozgó, alatta lévő, pont egy vonalban van velünk. Ilyenkor a mi platformunk eltűnik és a következőre esünk. Ha nem sikerül eltalálni szőrnyű kínok között halunk meg – ígérem sok ilyennel fogtok találkozni. A szimpla esésen kívül gyűjtögetni is fogunk, eleinte csak csillagokat, majd idővel színes pontokat, amikből ha három egyszínű összejön, rögtön a bónusz pályára ugrunk, némi extra pontért, illeve hogy pár másodpercig megnöveljük a méretünket, ezzel jóval könnyebbé téve a zuhanásokat.

Sajnos, a reklámok pofátlan sűrűséggel robbannak bele az arcunkba, leszívva az agyunkat és a mobilnetünket, némi pénzmagért természetesen ezt ki lehet kapcsolni, ahogyan új karaktereket is vásárolhatunk. A Drop’d egy igazán kellemes játék, érdemes kipróbálni.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése