Drop Flip Seasons・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.02.15 - 11:05   |   Írta: Ca$h   |   1747
15. feb Drop Flip Seasons・Ismerkedő

A Drop Flip évszakonként kedveskedik nekünk valami újdonsággal.

Lassan vége van a télnek, legalábbis a meteromókusok ezt ígérték, ahhoz képest minden reggel és este halálra fagyok. Lényeg a lényeg, érdemes még most télen leszedni a Drop Flip téli pályáit, mert rendkívül hangulatos kis ügyességi-logikai játék ez, kérem szépen.

A Drop Flip lényege, hogy adott lesz egy labda, ami a fizika törényeit tökéletesen betartva, minden körülmények között a kis üveg pohárba szeretne jutni. Nekünk csak annyi dolgunk lesz, hogy a pályán előkészítsük a zuhanását, gurulását, pattogását majd, ha úgy gondoljuk, már minden készen áll, akkor kinyissuk alatta a kis csapóajtót.

A játék nehézsége rendkívül gyorsan halad felfelé, egészen a csillagos égig, hiszen eleinte csak annyi dolgunk lesz, hogy elforgassunk ezt-azt, esetlegesen arréb csúsztassunk valamit, majd meglepően korán már időzítenünk is kell, és alaposan rá kell feküdnünk a témára, törni a fejünket pár percig, míg rá nem jövünk a megoldásra. Néha csak a jó öreg trial&error vezet a megoldáshoz.

Lényeg a lényeg, mindeközben nagyon jól fogunk szórakozni, kellemes muzsika, stílusos grafika és sok-sok fejtörő fog várni minden kedves játékosra, ki ne hagyjátok!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése