Golf Clash・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.02.14 - 09:43   |   Írta: Ca$h   |   3845
14. feb Golf Clash・Ismerkedő

Kezdjük a hetet egy kis golffal!

A Golf Clash egy vérbeli kis közösségi játék, olyan mintha Facebookból lett volna átemelve. Rendkívül kellemes a grafikája, könnyű az irányítása és mindig akad egy ember, aki ellen nyomulni lehet.

Amikor nekifutunk egy meccsnek, első körben madártávlatból fogjuk látni a pályát és a labdánk lehetséges repülési útvonalát, abban az esetben, ha tökéletesen eltaláljuk. A következő alkalommal már magát a labdát fogjuk látni, ilyenkor a szél irányát figyelembe véve nincsen más dolgunk, mint megadni a megfelelő szöget, erőt, esetlegesen csavarni is tudunk az ütésen, végül pedig egy kis ritmusérzékkel találjunk bele a céltábla közepébe. Bullseye mondhatnánk, de ez itt most nem darts!

A cél az lenne, hogy minél kevesebb ütéssel – de mindenképpen kevesebbel, mint az ellenfelünk – üssük bele labdánkat a végső lyukba. Ha nyertünk, némi pénzmagot kapunk, illetve egy ládát is, amit rögtön el is kezdhetünk kinyitni. A Clash Royale-ból lenyúlt rendszer működik itt is, egyszerre csak négy szabad helyünk lesz ládáknak, illetve lesz egy olyan speciális doboz, amit csak nyolc győzelem után tudunk kinyitni és persze lesznek ingyenesek is, szám szerint kettő darab.

A ládák tartalma pénz, illetve értékesebb ütőknek a darabkái lesznek, akárcsak a Clash Royale-ban itt is lesz gyűjtögetnivaló rendesen. A ritkább ütők egyételműen jóval erősebbek és vannak különleges képességeik is, szóval aki rápattan a játékra, annak lesz dolga rendesen, nem fog utantkozni. Bátran ajánlom bárkinek, aki szereti az ilyen játékokat.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése