Super Pixel Heroes・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.02.10 - 14:00   |   Írta: Ca$h   |   1910
10. feb Super Pixel Heroes・Ismerkedő

Ezen a héten a péntek kicsit kapufára sikeredett.

Az élet nem fenékig tejfel, nem habostorta, illetve az a kerítés bizony nincsen mindig kolbászból. Sajnos, ezen a héten az Ismerkedő rovatába kerülő random játék nem valami nagy cucc. Persze a maga módján eléggé különleges, de ne is borzoljuk tovább az idegeket, lássuk azt a barna mackót!

A Super Pixel Heroes egy eléggé elmebeteg ötletre épülő, verekedős játék. Tudom, kicsit furán fog hangzani, de szerintem a pici gyerekek Mortal Kombatja akart lenni. Tulajdonképpen mindenféle mozifilmből és meséből fogták a legikonikusabb alakokat, pl. Balut, a Dzsungel Könyvéből, vagy éppenséggel a Robotzsarut, és ezeket egymásnak ugrasztották.

Minden egyes figura apró Lego darabkákból van felépítve, ezzel is csökkentve a brutalitást, mert valójában abból lesz itt is bőven. Ugyanis némi püfölés után, csak úgy szakadni fognak a végtagok és, amikor már nem marad más, csak egy torzó, jön a kivégzés, ami szerencsére legtöbbször viccesen van prezentálva. Fontos arra figyelnünk, hogy ha már leszakadtak a karjaink nem tudunk védekezni, tehát ilyenkor pánikszerűen csak a támadásra koncentráljunk. A mozgáskultúránk egyébként nevetségesen egyszerű, előre tudunk rontani, hátrálni is tudunk, illetve püfölni vadul, no meg persze védekezni, amíg vannak karjaink.

Mint minden játék manapság, a Super Heroes is rendelkezik fizetős tartalommal, illetve sok mindent ki tudunk váltani egy videó megtekintésével is. A maga módján eléggé különleges egy darab, de bevallom a lassan negyven évemmel nekem ez már túlságosan gyerekes volt. Attól még lesznek olyanok, akiknek tetszeni fog, de kisgyermekes apukaként nem ajánlanám tiszta szívvel gyerekeknek sem. 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése