Félig már itt van a Super Mario Run!

Alkalmazások - Játékok   |   2016.12.09 - 14:00   |   Írta: Pausch Rita   |   3674
09. dec Félig már itt van a Super Mario Run!

Az amerikai televíziós hoszt, Jimmy Fallon esti műsorában kipróbálták a szeptember óta várt játékot, és a végre megvan a megjelenés hivatalos dátuma is!

Ez a játék még sohasem jelent meg (Apple) mobileszközön, pedig nagyon sokan szerették volna. Most viszont, hogy a Nintendo főnixként ébred hamvaiból, végre az iPhone és iPad készülékekre is ráereszti a bajszos csőszerelőt.  

A bemutató hivatalos dátuma december 15., ekkortól letölthető a játék az App Store-ból. Ám azok a gamerek, se csüggedjenek, akik már tűkön ülnek, nekik is van meglepi. A cím demó verziója már elérhető, legalábbis azok számára, akik be tudnak fáradni egy hivatalos Apple márkaboltba. Mivel hazánkban ilyen nincs, így marad a feliratkozás, a megjelenésről értesítőt lehet kérni! Sőt, azoknak, akik még ezt nem fedezték fel, nagyszerű Super Mario matricák is ingyenesek az iMessage-hez. Innen.

Akik viszont még ennél is türelmetlenebbek, azoknak itt van egy videó, amiben Jimmy Fallon a műsorában játszik kicsit a játékkal. (Gameplay nagyjából 2:10-től.)

 

 

Maga a cím letölthető lesz korlátozott kiadásban 3 játékmóddal és korlátozott fejlődési lehetőségekkel, kipróbálásra ingyen is, de a teljes verzió ára elég borsos, 9,99 dollár. A jó hír a viszonylag magas ár mellett, hogy ezen felül legalább alkalmazáson belüli vásárlások nincsenek.

Történelmi pillanat közeledik! Super Mario Run az első olyan játék, amiben megjelenik a Nintendo Super Mariója mobileszközökön. Egész biztos, hogy Cash jóvoltából nálunk is olvashattok majd még róla a közeljövőben!

Forrás: AppleRider

Kapcsolódó cikk:
Közeledik a Super Mario Run megjelenése
Alig várod már a Super Mario Run megjelenését? Van egy tippünk!



Kommentek megjelenítése