Rival Stars: College Football・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.12.07 - 12:46   |   Írta: Ca$h   |   1684
07. dec Rival Stars: College Football・Ismerkedő

Nem értetted eddig az amerikai foci szabályait, ez most meg fog változni!

Régebben a menedzseres játékoknak nagy divatja volt, abból is talán a Football és Soccer manager címek voltak a legkedveltebbek. A két évvel ezelőtt megjelent Rival Stars Basketball sikerei után várható volt, hogy valamilyen formában folytatás érkezik majd. Hát, eljött a nagy nap, már akinek ugye.

A Rival Stars: College Football magához vette az előd legjobb tulajdonságait és a siker receptjén haladva nem sokat változtatott rajta. Viszont a teljesen más típusú sport miatt teljesen új hatással lesz az egyszeri kedves júzerre, szóval, emiatt nem kell aggódni. Aki esetlegesen nem ismerné az előző részt, ez a játék a színtiszta stratégiázásról, taktikázásról és a meglévő pénzmag lehető legjobban való beosztásáról szól.

Első körben az öreg edző megtanít minket az alapokra, a támadó és védekező taktikákban rejlő lehetőségekre és azok kiaknázására. Nekünk igazából nem lesz olyan sok dolgunk, csak arra kell figyelni, hogy a kiválasztott taktika a lehető legnagyobb esélyes legyen a következő alkalommal. Ezt egy könnyen értelmezhető kis kör grafikonnal fogják nekünk szemléltetni. Minden más automatikusan történik, nekünk csak a megfelelő stratégia kiválasztása a feladatunk, és a meccs megnyerése. Két mérkőzés között különféle opciók állnak a rendelkezésünkre, olyanok mint a házi stadion fejlesztése, embereink tanítása. Még arra is képesek leszünk, hogy egy-egy játékosunkból legendát faragjunk. Minél több ilyen játékosunk van, annál több lesz a néző és a bevétel is természetesen.

Sok mindent lehetne írni erről a kis játékról, ami pont annyira látványos, amennyire kell, könnyen értelmezhető, gyorsan tanulható, egy kifejezetten kellemes anyag a stílus szerelmeseinek. Sajnos, viszont erőtejesen rétegjáték, tehát olyan elsöprő sikerre senki se számítson!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése