One More Bounce・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.10.19 - 06:33   |   Írta: Ca$h   |   1666
19. okt One More Bounce・Ismerkedő

Oké, oké csak még egyet, még egy utolsót, jó?

A One More Bounce tipikusan ilyen játék, ami nem hagy nyugodni, ott motoszkál a fejedben, amíg össze nem szeded mind a három bigyókát. Fantasztikus, letisztult, egyedi és ellentétben a játékmenettel mégis valahogy menyugtató hangulata van, amihez nagy mértékben hozzájárul persze az alatta duruzsoló zen buddhista pszichedelikus muzsika is. Az összhatás eszméletlen.

Pedig nem kell itt nagy dologra gondolni, a grafika például nevetségesen egszerű, már-már csúnyának is nevezhető lenne, ha nem illene bele tökéletesen az összképbe. Adott lesz egy kis avatar, egy kör alakú kis labdaszerű lény, aminek legfőbb vágya természetesen, hogy A pontból eljusson B pontba. Erre tökéletesen alkalmas pattogó képességgel rendelkezik, a gond itt csak azzal van, hogy nincsen semmi, amiről pattanni tudna. Na, ekkor lépünk mi be a képbe.

A mi feladatunk az lesz, hogy egyfajta külső mindenhatóként rajzoljunk az ujjunkkal a kis labda alá egy vonalat, amiről szépen kényelmesen tovább tud majd ugrani. Emberünk a fizika tökéletes szabályai szerint viselkedik, tehát az ugrás nagysága és szöge csak azon fog múlni, hogy milyen mélységben és milyen szöget bezárólag sikerült meghúzni azt a bizonyos vonalat. Eleinte természetesen csak ismerkedni fogunk az irányítással és közben szedegetni amit kell, később majd egyre csak jönnek az akadályok, hogy nehezebbé tegyék a feladatot.

Az összegyűjtött pontokból Avatart és egyéb kozmetikai dolgokat tudunk vásárolni. A One More Bounce egy nagyon kellemes kis játék, mindenképpen érdemes tenni vele egy próbát. De vigyázat eleinte sok-sok gyakorlásra lesz szükségünk, ha jók is akarunk lenni benne.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése