Pokémon GO: Egy tipp, hogy ne rój felesleges kilométereket

Alkalmazások - Játékok   |   2016.07.27 - 10:44   |   Írta: SzavaRicsi   |   4749
27. júl Pokémon GO: Egy tipp, hogy ne rój felesleges kilométereket

Egy nagyon hasznos tipp a legújabb okostelefonos szenzációhoz.

Pokémon GO: jelenleg az okostelefonok legnagyobb szenzációja, amely futótűzként terjedt el a felhasználók körében, egyből a megjelenés utáni órákban. A Niantic akkumulátorgyilkos játéka már az első hetében a magáénak tudhatta a legtöbb letöltést az App Store-on. A játékosok imádják, és rengeteg időt töltenek el a virtuális lények gyűjtögetésével, illetve fejlesztésével.

A Pokémonok begyűjtése viszont mégsem olyan egyszerű művelet, mivel azt, hogy mikor és hol fognak megjelenni az igazán menő Pokémonok, sajnos senki sem tudja előre megmondani. A játékban ugyan van egy, a Pokémonok távolságát jelző, lábnyomos rendszer, de ez sokszor csak összezavarja a játékosokat a kifürkészhetetlensége miatt.

De mi van akkor, ha valaki megunja a részben céltalan bolyongást az utcákon, és szeretné tudni, hogy mégis melyik irányba kell elindulnia ahhoz, hogy rátaláljon az általa kiszemelt Pokémonokra? 

A válasz egyszerű: Pokévision

Ugyan a rendszer egyelőre nem tökéletes, és csúcsidőben a rengeteg felhasználó képes teljesen megbénítani az oldal szerverét, a szájt mégis egy igazán hasznos térképpel szolgál, amelyen ha megadjuk a saját pozíciónkat, akkor kilistázza a környékünkön lévő Pokémonokat.

A weboldal egyben asztali gépről és okostelefonról is elérhető, bár a gyengébb mobilokkal rendelkezők sajnos most sem jártak szerencsével, mivel az utóbbi opció néha igencsak nyögvenyelősen szeret működni.

Mindenesetre a PokéVision hatalmas segítséggel szolgál azoknak, akik tényleg szeretnék megszerezni mind.


Kommentek megjelenítése