Haverok, fesztivál, iPhone…

Alkalmazások - Játékok   |   2016.06.24 - 14:50   |   Írta: Pausch Rita   |   4809
24. jún Haverok, fesztivál, iPhone…

Összegyűjtöttük Nektek a fesztiválok hivatalos alkalmazásait: fesztivál app guide.

Lassan vége az érettségiknek, a vizsgaidőszaknak és indul a fesztiválszezon. Egyre több rendezvény kínál nagyon okos módon saját alkalmazást, hogy megkönnyítse a résztvevők nyugodt szórakozását.

Egy ilyennel a zsebetekben nem kell többet azon tanakodni, hogy milyen fellépő érkezik és mikor, elég letölteni egy egyszerű appot és a fesztivál beköltözik az iPhone-ra (vagy más okostelefonra) is.

Az alábbi rendezvényeknek van saját letölthető alkalmazása, sőt ahol tudunk, némi mobilos információval is szolgálunk Nektek!

Telekom VOLT fesztivál, június 29 – július 2. Sopron

Már egy hét sincs hátra az indulásig! Aki lemarad, kimarad. Tudtátok, hogy a VOLT a European Festival Awards-on, Hollandiában elnyerte a közepes méretű rendezvények versenyében az Európa legjobbja címet? Szerencsére van mobilalkalmazásuk!

Az alkalmazás az alap fesztiválra vonatkozó információkat, időpontokat és térképet (mi, hol, merre) tartalmazza, de ezeken túl, arra is alkalmas, hogy megismerjétek például azokat előadókat, akikről korábban még nem hallottatok. A Kedvencek menüpont segítségével pedig összeállítható saját VOLT menetrend is, így biztosan senki sem marad le egyetlen kiválasztott fellépőről sem.

Az appot INNEN tudod letölteni.

Balaton Sound, Zamárdi, július 6-10.

A második nagy dobás a fesztiválszezonban, az egyik legtrendibb esemény, amire sokan egész évben várnak: a Balatonsound. A fesztivál appról már korábban írtunk Nektek, azóta persze kicsit megújult, de lényegében nem változott.

A „Soundon” a mobilosoknak a kitűnő hangulat és zenék mellé a szervezők extra feltöltődést kínálnak a Sound Powerbanknak köszönhetően. Ez a kártya méretű töltő elég energiát ad a töltéshez, ha pedig annyi neki, a töltőpontokon másikra cserélhető.

Az appot INNEN tudod letölteni.

 

EFOTT, Velence, július 12-17.

Még pihenni sem lesz idő, az egyik rendezvénynek vége, jön a másik…

Az EFOTT szervezői is gondolnak a 21. század fesztiválozóira. A mobilalkalmazás mellett egy kamionba épített mobil páncélteremmel (600-1200 db. különböző méretű széfrekesz telefontöltő aljzatokkal is ellátva) és egy 640 darabos kapacitású telefontöltő állomással is készülnek.

A mobilalkalmazás nagyrészt a fesztiválról tartalmaz gyakorlati infókat több nézőpontból (Színpadok, Térkép, Fellépők), de érdekessége, hogy integrált Festipay pontja is van. Persze ez nem véletlen, hiszen az EFOTT készpénzmentes fesztivál.

Az appot INNEN tudod letölteni.

      

Campus fesztivál 2016, Debrecen-Nagyerdő, július 20-24.

A Campus 2016 mobilalkalmazás egy kissé más szemléletű a többihez képest, de mindenképpen hasznos. Itt is van lehetőség saját menetrendet készíteni, emlékeztetőt kérni egy-egy fellépőről.

Az infók mellett egy LIVE funkciót is ígérnek, ami jelenleg ugye nem aktív, mivel cikkünk megírásakor még egy szűk hónap van az eseményig, de az az infó látható, hogy „A fesztivál ideje alatt az éppen zajló műsorok listája lesz itt.”

 Az appot INNEN tudod letölteni.

      

Sziget Fesztivál, Budapest, augusztus 10-17.

A nyári fesztiválok királynője, a szintén díjnyertes Sziget fesztivál sokak által várva várt és minden évben meglátogatott rendezvény.

A helyszínen Wi-Fi pontok várhatók Szigetszerte és természetesen van alkalmazás is! Belépéskor Spotify fiókkal is összeköthető az alkalmazás, így már előre lehet izzítani a fellépőkre saját playlist készítésével. Nagyszerű azoknak, akik szeretnek mindent összekötni mindennel… Akik viszont nem, azok is nyugodtan tovább haladhatnak enélkül. Még így is lehetőségük lesz belehallgatni néhány muzsikatöredékbe, de nem használhatják a Playlist menüpontot.

Az app egyébként telis tele van információkkal, és INNEN lehet letölteni.

SZIN, Szeged, augusztus 24-28.

Van, vagy inkább lesz app, amiben a fejlesztő azt ígéri, hogy a fesztiválozók majd napi programokról kaphat információkat és, aki letölti „extrém funkciókkal átélheti a szegedi fesztivál érzést”. Mivel az esemény még távoli, egyelőre ebből nem sokat látni, de az alkalmazás letöltésekor azt írják, hogy a felhasználó egy fényképet készíthet magáról, amivel értékes SZIN napijegyeket lehet nyerni. Fényképet biztosan lehet készíteni, sőt a Facebookra is fel lehet tölteni.

„Az applikáció segítségével most egy fényképet készíthetsz magadról, amivel értékes SZIN napijegyeket nyerhetsz!”

Amint több infónk lesz erről frissítjük a cikket!

Az appot INNEN tudod letölteni.

Megjegyzés: Az egész cikket a nyár folyamán többször is frissítjük a beérkező információk függvényében!

Kapcsolódó cikk: 
Balaton Sound app
Nyaralj az Almával!​



Kommentek megjelenítése