Sugar Slide・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.06.22 - 21:06   |   Írta: Ca$h   |   1184
22. jún Sugar Slide・Ismerkedő

Jancsi és Juliska helyett Fred & Ginger a kettő mesefigura elveszett a cukorka erdőben, segítsetek nekik hazajutni!

A manapság már valami hihetetlenül unalmas egy kaptafára készülő logikai játékok rohamát megrohamozni vágyó IronSource Ltd. gondolt egy nagyot, de valahogy nem sikerült nekik. Céljuk az lett volna, hogy eredetit alkossanak, de valahogy ez sem sikerült nekik. 

Vegyük az alapokat: adott két fájdalmasan debil, idióta főszereplő, akikkel lehetetlen azonosulni. Oké, oké miért is akarnánk, ez csak egy mese, nem igaz? De könyörgöm, a Wall-E is az volt mégis végigbőgtük az egészet! Aztán adott egy történet, ami igazából nem is létezik. Olyan szinten nem, hogy már nem is emlékszem rá, szóval inkább ne is vegyük adottnak. Ott van a játékmenet, grafika és a muzsika. Na, ezek közül csak a dallamok azok, amik némileg fülbemászóak, mert a grafika siralmas – hozzátenném ebben a stílusban nem követelmény az állkapocs csapkodás – a játékmenet? Hát! Nézzük akkor azt!

Az lenne a cél, hogy hőseinket eljuttassuk „A” pontból „B”-be – minő csoda, jó ne legyünk cinikusak, kérem szépen! – miközben annyi dolgunk lenne, hogy a platformokat mozgatva a megadott számmennyiséget ne lépjük túl, SŐT ha lehet, nagyon kevés lépést használjunk fel hogy jöjjenek csak azok a csodaszép három csillagok egymás után. Természetesen lesznek majd speciális képességek – ezeket tudjuk pénzért is megvásárolni – olyanok, mint a mutasd meg nekem az útvonalat speckó, vagy a fagyasszuk le a számlálót pár körre power és a több és a többi. A kérdés már csak az, hogy ez kit érdekel? Menjetek inkább Candy Crush-ozni…

Ne is pocsékoljuk tovább a karaktereket feleslegesen! Magyarország csoportelső és rúgtunk három, ismétlem HÁROM VILÁGKLASSZIS GÓLT a portugáloknak! Foglalkozzon inkább mindenki ezzel és ünnepeljünk, mert ilyen boldogságban csak 44 évente egyszer van része a magyarnak!!! 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése