Hirdetések kiemelése

Hirdetések kiemelése

Azok számára, akik szeretnék terméküket gyorsabban eladni, lehetőséget biztosítunk a hirdetés kiemelésére. Erre a hirdetőnek iPontok vásárlására van szüksége.   A pontok vásárlása PayPal fizetéssel lehetséges. Azoknak akiknek NINCS PayPal fizetési lehetőségük, átutalással vagy személyes forint befizetéssel egy OTP bankfiókban is van lehetőségük a pontok vásárlására. OTP Számlaszám: 11773171-00104575 Átutalás vagy készpénzes befizetés esetén közleménybe minden esetben írd bele a HasznaltAlma.hu weboldalán regisztrált felhasználóneved és e-mail címed, amihez szeretnéd a pontokat feltölteni, valamit a számlázáshoz szükséges adatokat NÉV és LAKCÍM. Ha kérdésed van mielőtt átutalsz, vagy befizetsz vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy +3630 393-5316 -os telefonszámon.

Azok számára, akik szeretnék terméküket gyorsabban eladni, lehetőséget biztosítunk a hirdetés kiemelésére. Erre a hirdetőnek szintén iPontok vásárlásával van lehetősége. 

1. Kiemelés a fő oldalon 1-2-3hét: Ez talán a legértékesebb kiemelési opció, a nyitó oldalunkon kizárólag ez a kategória töltődik be elsőre. Valamit, ha  a fő oldali kiemelést  választod akkor sokkal többször jelenik meg a hirdetésed a HasznaltAlma.hu minden belső oldalán bal vagy jobb oldalon függőlegesen megjelenő hirdetések között.

2. Kiemelés kék színű kerettel 1-2-3hét: Ez mindenhol ad a hirdetésed köré egy vékony kék színű keretet, ezzel kiemelkedik a többi hirdetés közül a tied!

3. Hirdetés első helyen tartása 1-2-3nap: Ez szintén egy értékes opció, ha nem szeretnéd naponta frissíteni a hirdetésed akkor itt kiválaszthatod, hogy mennyi ideig szeretnéd az első helyen tartani a hirdetésed, ezzel nagyobb kattintás számot generálva a hirdetésedre.

4. Több kép feltöltése: Egy jó kép többet mond 100 szónál, ha szertnél feltölteni háromnál több képet az eladó termékedről, akkor iPontokért erre is kínálunk neked lehetőséget. Jleneleg maximálisan 10db képet tudsz feltölteni az eladó termékedről.

5. Új termék kategória:    Aki új terméket tölt fel a weboldalra és beteszi azt az új termékek kategóriába, sokkal több megjelenést kap, valamint azok a vásárlók akik kifejezetten új terméket keresnek könnyebben találják meg a hirdetését.

5.  FaceBook Kiemelés:  Abban az esetben, ha mind a 3 kiemelési lehetőségből a maximumot választod a hirdetésedben megjelenik egy FaceBook kiemelési opció, ha kipipálod, a rendszer küld nekünk egy e-mailt értesítést. Ha a rendszerünk mindent rendben talál a hirdetésed kikerül a HasznaltAlma FaceBook oldalára.

A FaceBook kiemelés naponta csak korlátozott számban elérhető! A hirdetések nem időrendi sorrendben kerülnek feldolgozásra, és egy hirdetés csak egyszer kerülhet ki a FaceBook oldalunkra. Valamint semmiképpen nem tudjuk kiposztolni azokat a hirdetéseket amelyekben nincs eredeti feltöltött kép, vagy megszegik a HasznaltAlma.hu hirdetése szabályzatát. Ezért sajnos nem tudjuk garantálni, hogy minden maximálisan kiemelt hirdetés kikerül a HasznaltAlma FaceBook oldalára. 

További információért, kérjük, lépjetek velünk kapcsolatba!

Tell: +36 30 393-5316

Kérnék mindenkit, aki az oldalon hirdet, ha eladta a terméket törölje a hirdetését, ha vásárolt értékelje az eladót. Abban az esetben, ha nem tudnátok törölni a hirdetését, jelezzétek felénk elérhetőségeinken, és mi töröljük a hirdetést.

 

Megbízható eladó ( trusted seller) Elérhető az oldalon egy megbízható eladó titulus, ezt azok az eladók kaphatják meg akinek legalább 100db pozitív értékelésük van a rendszerben, vagy a HasznaltAlma csapata letudja ellenőrizni az eladót, esetleg már a kezdetek óta hirdet az oldalon vagy volt már személyes kapcsolatunk vele, ismeri a hirdető elérhetőségét és lakcímét!. FONTOS, ez nem jelenti azt, hogy a HasznaltAlma bármi nemű anyagi felelősséget vállalna a hirdetőért!

További információért, kérjük, lépjetek velünk kapcsolatba!

Köszönettel HasznaltAlma.hu

Enjoy the site :) 

A Szolgáltató fenntartja magának a változtatás jogát mind a jelen Szabályzat, mind az általa üzemeltetett Honlap, és a rajta keresztül elérhető szolgáltatások és anyagok tekintetében.