iPhone Magyar Nyelvű Használati útmutató iOS 6 szoftverhez.

2012. november 04. vasárnap, 13:06 Írta: HasznaltAlma

Remélem nagyon sokan hasznát fogják venni a Magyar nyelű iOS 6 használati útmutatónak.
A linkre kattintva letölthetitek a számítógépetekre vagy böngészhetitek az iPhone-on.

Katt: www.apple.hu/ios6/kezikonyv/magyarnyelven

 

HasznaltAlma.hu

 

banner3

További hírek

júl. 31

Állandó zene és TV felismerést biztosít a Shazam Mac-en

A Shazam zenefelismerő szolgáltatás az egyike volt az első olyan programoknak, melyek nagy sikert értek el az App Store-ban. Gyakorlatilag az applikáció sikere mind a mai napig töretlen és most már alkalmassá vált TV műsorok felismerésére és Mac rendszeren is elérhető lett.

Menüelemként képes mintá...


Játékok & alkalmazások
júl. 31

Az oroszoknak Apple forráskód kell

Miközben az Egyesült Államok és az Európai Unió is folyamatosan különféle szankciókat vezet be az oroszokkal szemben, addig Oroszország egészen érdekes kérésekkel áll elő olyan cégekkel szemben, mint az Apple vagy az SAP fejlesztője.

A Reuters tudósítása szerint Oroszország felszólította az Apple...


Apple hírek
júl. 31

Ilyen király lesz a 1Password iOS 8 alatt

Sok olyan fejlesztés lett az iOS 8-ban amire a WWDC során az átlagfelhasználó legyintett, de hosszú távon nagyon jelentős újításnak számít.

Ilyen például az alkalmazáskiegészítők használata, amik segítségével végre nem lesznek elszigetelve teljesen egymástól a programok, hanem egymás funkcióit is...


Játékok & alkalmazások
júl. 30

Új Mac mini és 27 hüvelykes iMac a horizonton

Az Apple számos Mac frissítést adott ki az előző hónapokban, köztük az új MacBook Air-t Áprilisban, egy kevésbé drága és újratervezett 21.5 hüvelykes iMac-et Júniusban és új Retina kijelzős MacBook Pro-t a hét elején.

Egy új Mac mini és egy továbbfejlesztett 27 hüvelykes iMac várható az elkövetke...


Apple hírek
júl. 30

Előrendelhető luxus iPhone 6

Az Apple-től hivatalos közlemény még nem érkezett ugyan a várható pontos megjelenésről, de ha lehet hinni a híreszteléseknek, akkor az időpont egyre közeleg és elvileg két hónap van hátra. Ez viszont nem tartja vissza például a Brikk luxus üzemet, attól, hogy előrendelhetővé tegye az iPhone 6 készül...


Női szemmel
júl. 30

A 20 legnehezebb felvételi kérdés, amely a Szilícium-völgyben érhet

 

A Business Insider összegyűjtötte a tavalyi év húsz legnehezebb, legmegdöbbentőbb állásinterjún feltett kérdését, amelyek szinte kivétel nélkül olyan amerikai tech óriások HR-esei hullajtottak, mint az Apple, Google, Twitter, Amazon.

1, Ha kapna egy doboznyi ceruzát, mi az az első 10 nem szokv...


Hírek
júl. 29

Bolt - az Instagram válasza a Snapchat-re

Az elmúlt héten a Facebook a Slingshot után más irányból is megpróbál a Snapchat alternatívája lenni, most az Instagram csapatával készítettek egy új versenyzőt, a Bolt nevű fotós chat programot.

A programról eddig sokat nem lehetett tudni, viszont szépen csendben kikerült az App Storeba, de sajn...


Játékok & alkalmazások
júl. 29

A Retina kijelzős MacBook Pro gyorsabb és okosabb lett

Az Apple frissítette a Retina kijelzős MacBook Pro-t a legújabb generációs Intel Haswell processzorral. A processzort tekintve ez csak egy kisebb újításnak számít, hiszen 0,2 GHz-el lett gyorsabb. Ez azt jelenti, hogy az alapmodell esetében 2.4 GHz-ről 2.6 GHz-esre, míg a legerősebb modell CPU-ja 3....


Hardver hírek
júl. 29

Az eBay-en közel 2 milliárd Apple terméket adtak el 2013-ban

Nemrég tette közzé az Apple az eladási statisztikáit és bár ezek is figyelemreméltóak, van egy olyan terület, amit egyszerűen nem fednek le. Ez a terület pedig a használt termékek eladása. Ha a használt termékek eladását is hozzávesszük az új eladásokhoz, döbbenetes számokat kapunk.

A Computer Wo...


Hírek
júl. 28

OS X Tipp: iTunes könyvtár külső merevlemezre

Azt mondják Macből csak MacBook-ot érdemes venni, ezeknek viszont az egyik nagy hátránya hogy gyorsan betelik a belső merevlemez. Átlagfelhasználóként főleg zenével vagy fotókkal lehet lényegesen feltölteni az évek alatt, viszont az iTunes és az iPhoto könyvtárát könyen ki lehet mozgatni külső tár...


Játékok & alkalmazások
júl. 28

Vizsgálódnak a Microsoft ellen Kínában

A kínai kormány vizsgálatot indított a Microsoft ellen. A szoftveróriás maga jelezte az esetet a világsajtó felé. Úgy tűnik a Microsoft nehéz napok elé néz keleten.

„Az ügyfelek elvárásainak megfelelően, biztonságos, megfelelő szolgáltatásokkal ellátott és megbízható termékek előállítására töreks...


Hírek
júl. 28

Álmodban figyel

Mostanában egyre több szó esik az egészségmegőrzésről, illetve a fitnesz monitorokról. Ezeknek egy részét képezik az alvásfigyelők. Korábban már írtunk a Beddit alvásmonitoráról, most pedig egy másik, hasonló Kickstarter kezdeményezésről lesz szó.

A Hello Inc nevű cég (és név mögött álló 22 éves ...


Hírek
júl. 27

Idén is szóba került az NFC pletyka

Már négy éve minden iPhone megjelenés előtt valamelyik híroldal megemlíti hogy a következő modellben lesz NFC chip, mégis, az Apple úgy tesz mint ha nem foglalkozna ezzel a technológiával.
Most sem marad el a szokásos NFC pletyka, viszont ezúttal egy kép is párosul hozzá. A francia NoWhereElse oszt...


Apple hírek
júl. 27

Mit szól a kamu iWatch-hoz?

Az Apple iWatch egy lenyűgöző és egyben forradalmi termék, amely egyelőre nem létezik. De mindenki úgy érzi, hogy már csak egy karnyújtásnyira van az újítás. Jimmy Kimmel amerikai humorista ezen az érzésen felbuzdulva egy szimpla Casio óráról próbálta elhitetni a járókelőkkel, hogy ez bizony az Appl...


Hírek
júl. 26

Diszkréten felvásárolta az Apple a BookLamp-et

Az Apple megerősítette a TechCrunchon tegnap felröppent hírt, miszerint az Amazon egyik vetélytársát, a BookLamp nevű céget felvásárolták.

A BookLamp főleg keresési algoritmusokkal foglalkozik, azon belül is könyvek ajánlására szakosodva, bizonyos szempontból a Pandora szolgáltatásaihoz szokták h...


Apple hírek
júl. 26

Új formaruhát kapnak az Apple Store dolgozói

Az Apple kisebb lépést tett az alkalmazottak öltözékének egységesítése érdekében az Egyesült Államokban lévő Apple Store üzletekben. A jól ismert fekete ingek (melyeket korábban az Apple Üzleti Értékesítő Csapata viselt) korának leáldozott, így minden alkalmazottnak egy klasszikus kék színű pólóban ...


Apple hírek
júl. 26

iPhone tokok extrákkal

Kattints!

Egy tok az iPhone 5-höz, ami nem csak véd, de még némi nosztalgiára is lehetőséget nyújt. Az oldalsó exponáló gombnak köszönhetően ezzel a tokkal nem csak kattintgatni könnyebb, de kicsit visszahívja a régi fényképezés érzését is. 29 dollártól elérhető.

 

A merülő bajnok

A Safe5 tokk...


Hírek
júl. 26

Végre tölthető az App Store-ból az eredeti Teenage Mutant Ninja Turtles!

A játékot ugyanaz a brigád készített, aki elhozta nekünk a Combo Crew-t (univerzális 1,99$), de ez a film általi ihletett játék egy klasszikus üsd szét őket, beat em' up, ahol mind a négy teknős közül választhatunk.

Meg kell tanuljunk erőteljes kombókat és ellentámadásokat, hogy letudjuk győzni S...


Játékok & alkalmazások
júl. 25

Frissül a Gmail iOS alkalmazása, megérkezett a Google Drive támogatás

Hosszú idő elteltével végre újra kiadott egy nagy frissítést a Google a Gmail iOS alkalmazásának. Mostantól közvetlenül a Google Driveba menthetjük a csatolmányokat és innen is lehet őket feltölteni.

Könnyebb a felhasználókat is cserélni, elég csak kilépnünk ha másik fiók leveleire vagyunk kívánc...


Játékok & alkalmazások
júl. 25

Az első találkozás a Restore üzlettel: kicsit sem gagyi


A belvárosban sétálva és a sok külföldit kerülgetve egy kicsit elhúztam a számat az úti célom felé közeledve. Lehet, hogy rossz ötlet? Vajon milyen puccos, sznob szervizbe fogok belépni? Már előre láttam magam előtt az unott fejeket, akiket épp megzavarok a fészbúkozás közben. Aggódva gondoltam a tá...


Hírek
júl. 25

Egészségmegőrzés a figyelem központjában

Elég csak körbenéznünk magunk körül, hogy lássuk, egyre többen sportolnak, egyre több termék kapható az egészségmegőrzés témakörében és egyáltalán az emberek egyre komolyabb figyelmet fordítanak a testükre.

 

A Venture statisztikája alapján az egészségmegőrzés szektorban a különféle új kezdeménye...


Hírek
júl. 24

Már kapható a működő iPhone 6 klón

Egy működő „Wico6” nevű iPhone 6 klónról tett közzé videót a YouTube-on Danny Winget. Ez a készülék szinte minden részletében – beleértve a csomagolást is, pontos mása az Apple okos telefonjának. De miért olyan érdekes ez? Hiszen mindig is voltak iPhone klónok.

A teljes egészében működő készülék,...


Apple hírek
júl. 24

BKV információk a mobilon

Egyáltalán nem népszerű, mégis sokan használják. Mi az? Hát a BKV! Nagyrészt télen sem rózsás a helyzet, de nyáron a rengeteg útépítés miatt kifejezetten nehéz úgy eljutni A pontból B-be, hogy közbe ne kelljen átszállni valami pótló járatra.

Részemről egyáltalán nem bánom, ha végre nyugati szintű...


Hírek
júl. 24

Apple vs. Google - térkép háború élesedik a harc

Az Apple bejelentése, hogy ősszel saját, teljesen újragondolt térkép alkalmazással érkezik, egyenlő egy hadüzenettel a terület egyeduralkodójának számító Google ellen. Az almás cég természetesen kijelentette, hogy az új alkalmazásánál szebb, jobb és okosabb lesz, különös tekintettel a 3D és a Goog...


Apple hírek
júl. 24

Ma indul az OS X Yosemite béta nyilvános verziója

A The Loop nyilvánosságra hozta pár napja, hogy az Apple új operációs rendszerének az OS X 10.10 Yosemite-nek is lesz egy nyilvános mindenki által tesztelhető béta változata. Most úgy látszik ma lesz az a nap amikor letölthetővé válik ez a nyilvános béta verzió. Aki szeretné letölteni és tesztelni...


Apple hírek
Open Close Panel
Close Panel

 

Vállaljuk minden Apple termék
Garanciális és Garancián túli
szerviz ügyintézését.
Szervizpartnerünk
 

 iPhone és GSm Szerviz: +36 70 388-4126

Apple Szerviz ügyintézés: +36 30 393-5316