iPhone Magyar Nyelvű Használati útmutató iOS 6 szoftverhez.

2012. november 04. vasárnap, 13:06 Írta: HasznaltAlma

Remélem nagyon sokan hasznát fogják venni a Magyar nyelű iOS 6 használati útmutatónak.
A linkre kattintva letölthetitek a számítógépetekre vagy böngészhetitek az iPhone-on.

Katt: www.apple.hu/ios6/kezikonyv/magyarnyelven

 

HasznaltAlma.hu

További hírek

máj. 25

Életmentő térkép – City Maps 2 Go

Az Ulmon GmbH által készített City Maps 2 Go az egyik legjobb applikáció turisták számára. Segítségével könnyen megtervezhetünk utazásokat és megtalálhatunk fontos helyeket. A több mint 15 millió felhasználó által kipróbált térkép iOS verziója Május 20-án megújult.

Ezentúl többfunkciós listákat h...


Játékok & alkalmazások
máj. 25

Az iOS 9 megfiatalíthatja a régebbi készülékeket

A legfrissebb értesülések szerint az iOS és az OS X következő verziói végre gondolni fognak a nem a legújabb Apple termékekkel rendelkezőkre is. Új funkciók helyett a stabilitás kerül a középpontba.

Ez gyökeres változás az Apple üzletpolitikájában, ugyanis eddig jellemző módon pár év után teljese...


Apple hírek
máj. 24

Kiváló minőségű a Jot Pro érintőceruza

Megkérdőjelezhetetlen minőség.

Tény, hogy nem vagyunk egyformák. A nagyobb kijelző sokak számára megoldja az érintő kijelző struktúrájából adódó problémákat. Akiknek az ujjaik esetleg túlzottan nagyok, vagy mozdulataik nem elég precízek, hatalmas segítséget adhat egy erre alkalmas beviteli eszköz...


Tesztek
máj. 24

Megérkezett az első arany Apple Watch és jó kezekbe került

Az egyik elsőként kipostázott és videóra vett arany Apple Watch kibontását követhetik a kíváncsi olvasó/ nézők a TechRax tegnapi videójában.

A főszereplő Apple Watch Edition a kisebbik, 38 mm-es változat. A felvétel tanúsága szerint fehér dobozban érkezett, fekete sportszíjjal. Az alapvető tartoz...


Női szemmel
máj. 23

Így használhatunk Apple Watch-ot több iPhone-al

Az Apple Watch alapvetően egy iPhone készülékkel párosítható, ám az iMore most bemutatott egy módszert, mellyel ez a dogma megdönthető. Nem a legkönnyebb művelet, azonban az eredmény garantált. Vegyük sorra a lépéseket:

1. Az Apple Watch applikáció segítségével párosítsuk az okos órát az első iPh...


Apple hírek
máj. 22

Béta teszterek kerestetnek a Firefox iOS verziójához

Bár a Mozilla böngészőjének népszerűsége egyre apad, úgy tűnik a cégnél nem dobnák még be a törölközőt mobil fronton. A Firefox oldalán megjelent felhívás alapján nem támasztanak nagy elvárásokat - tulajdonképpen elég egy iOS 8-at futtató készülék - csupán néhány kérdésre kell válaszolnunk egy ada...


Hírek
máj. 22

Jönnek az új Emojik

Mindazoknak, akik gyakran és előszeretettel használják a hangulatjeleket az iOS készülékeiken, jó hírünk van: belátható időn belül egy egész raklapnyi új emoji érkezik. Az Unicode Konzorcium a készülő Unicode 9.0 frissítést 38 új hangulatikonnal bővíti.

Íme, az érkező jelek listája:

Cowboy kalap...


Női szemmel
máj. 22

Augusztusban leplezhetik le az új iPhone-okat

Ming-Chi Kuo úgy értesült, hogy az Apple augusztusban mutatja be a legújabb iPhone-készülékeket, amelyek már szeptemberben forgalomba kerülhetnek.

Az Apple korábban sohasem mutatta be az aktuális új iPhone-t augusztusban, eddig vagy a júniusi WWDC környékén, vagy a szeptemberi megjelenésnél leple...


Almás pletykák
máj. 22

iPhone 6C az Apple áruház oldalán

Az Apple Online Store-on megjelent Lightning iPhone dokkoló reklámjába némi hiba csúszott, mert egy új, eddig ismeretlen készülék fotóját pillanthattuk meg a hirdetésen. Az okos telefon egy Touch ID szenzoros műanyag borítású modell, amit joggal azonosíthatunk iPhone 6C-ként.

Korábban már megjele...


Apple hírek
máj. 21

A Spotify szereti a futókat...

Ezért valószínű, hogy a futók is viszont szeretik majd a Spotify-t… Az újdonság, a Spotify Running ugyanis lehetővé teszi, hogy a zene végre alkalmazkodjon a tempóhoz.

Tegnap, New Yorkban rántották le a leplet az új funkcióról. A Spotify Running felméri a futótempót, elemzi a korábban hallgatott ...


Női szemmel
máj. 21

Felére csökkenhet az Apple Watch eladások száma

A KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo állítása szerint az Apple okosórája iránti kereslet folyamatosan csökken, így a harmadik negyedévben 20-30 százalékkal adhat el kevesebb készüléket a cupertinói cég, míg az év egészét nézve az előzetesen 20-30 milliós szám akár 15 millióra is leredukálódhat.

...
Apple hírek
máj. 21

Szárnyal az Apple Watch, sziklaként zuhan a Pebble

Még egy hónapja sem dobta piacra az almás vállalat az első okos óráját, máris vannak áldozatai az Apple Watch népszerűségének. A Pebble hatalmas bajba került, mert a versenyhelyzet egy 5 millió dolláros banki kölcsön felvételére kényszerítette.

Tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy a TechCrunch fo...


Hírek
máj. 20

Mikor használd a HDR módot fotózáshoz?

Jön a nyár, a jó idő, sokan utaznak, de legalábbis többfelé járnak, ahol megörökítendő élmények történnek, láthatók. Adunk egy kis segítséget a fényképezéshez, hogy szuper fényképeken is megőrizhessétek az emlékeiteket!

Az iPhone 4S megjelenése óta elérhető a HDR beállítás fotózáshoz az iOS eszkö...


Női szemmel
máj. 20

Lesz egyáltalán Apple TV készülék?

A set-top box felújítása legalább biztos.

Rengeteg pletykát hallottunk arról, hogy az Apple egy TV készülék bemutatását tervezi a júniusi Worldwide Developers Conference-en (nemzetközi fejlesztői konferencia). A valódi Apple TV (itt nem a rengeteg szolgáltatást nyújtó TV Box-ra gondolunk) azonban...


Apple hírek
máj. 19

Itt az első Apple Watch frissítés!

Ugyan az óra csupán egy hónapja érhető el a nagyérdemű számára, az Apple kedd reggel (magyar idő szerint este) kiadta az első szoftverfrissítést a készülékhez.

Az 51,6 MB-os Watch OS 1.0.1 az összes Apple Watch felhasználó számára elérhető, a telepítést az Általános>>Szoftverfrissítés menüpontban...


Apple hírek
máj. 19

Obama iPhone-ról csiripel

Nem valami ornitológiai hobbi vagy ilyesmi. Egyszerűen csak Obama is rájött, hogy egy politikus- államférfinak igenis részt kell venni a közösségi médiában.  Nem lehet csak simán ücsörögni a Resolute-asztal mögött és mindig az USA és a világ ügyes, bajos dolgaival foglalkozni.

Néha „le kell eresz...


Apple hírek
máj. 19

Támadható a Safari böngésző

Sajnos egy új kiskapu felfedezésével az Apple Safari böngészője törhetővé vált. A módszerrel hamis információ küldhető a címsorba. Miközben a gyanútlan felhasználók az interneten böngésznek és vásárolnak az újonnan felismert hiba miatt fontos/személyes információkat szolgáltathatnak ki.

A Deusen ...


Apple hírek
máj. 18

Szerdán érkezhet az új iMac és MacBook Pro

A MacG egy meg nem nevezett, ugyanakkor hiteles forrása szerint már szerdán debütálhat a 15 colos MacBook Pro, illetve a 27 colos iMac legújabb változata. Ezt megerősítheti az a tény is, miszerint mindkét készülék szállítási határideje megnőtt.

Az Apple márciusban csak a 13 colos MacBook Pro-t fr...


Almás pletykák
máj. 18

A nőknek nem az Android óra nem kell, hanem az okosóra – szubjektív

Nemrég megjelent nálunk egy tudósítás az iMore kolleginájának írása alapján. Szerinte azért nem kell a nőknek az Android rendszerű okosóra, mert ezek a termékek annyira férfiakra, és főleg az ő csuklójukra, optimalizáltak, hogy egyszerűen nem jó viselet nők részére.

Azzal még teljesen egyetértek,...


Női szemmel
máj. 18

Nyáron nyit a világ legnagyobb Apple Store boltja Dubai-ban

Néhány hónapon belül, várhatóan augusztusban nyitja meg kapuit a földkerekség legnagyobb Apple Store-ja. Az üzlet a Mall of the Emirates-ben lesz megtalálható, ahol jelenleg is dolgoznak az 50.000 négyzetméteres üzlethelyiségen.

Az új App Store a pláza divatnegyedében lesz elhelyezve, ráadásul ha...


Apple hírek
Open Close Panel
Close Panel

 

Vállaljuk minden Apple termék
Garanciális és Garancián túli
szerviz ügyintézését.
Szervizpartnerünk
 

 iPhone és GSm Szerviz: +36 70 388-4126

Apple Szerviz ügyintézés: +36 30 393-5316