Breaking: megjelent az új, olcsó Apple-telefon, a 2020-as iPhone SE!

Apple Hírek   |   2020.04.15 - 17:41   |   Írta: N Marcell   |   8700

A régi névvel, de megújult külsővel és belsővel, valamint megfizethető árcédulával jött, hogy elhódítsa az iPhone-felhasználók új generációját.

A várakozásnak hivatalosan is vége: megjelent az új ’olcsó’ iPhone. A neve végül nem iPhone 8S, iPhone 9 vagy iPhone SE 2 lett: az Apple a jól bevált iPhone SE megnevezés mellett döntött. Ahogy gondoltuk, a telefon egy iPhone 8 házába csomagolt iPhone 11 lett, ami erős hardverével és (Apple-höz képest) visszafogott, 180 000 forintos kezdőárával indul hódítani, célja pedig az a felhasználóbázis, akik nem akartak 3-400 000 forintot kiadni a legújabb iPhone-okért. Az SE a 2019-es iPhone generáció processzorát, az A13 Bionic-ot örökölte, ami az egyetlen lencséből álló kamerát is olyan képfeldolgozással látja majd el, amivel a háromszor, akár négyszer annyi szenzorral rendelkező konkurenciát is le fogja söpörni a pályáról, figyeljétek meg.

 

 

 Háromféle színben lesz elérhető: fekete, fehér és PRODUCT (RED) piros.  Az Apple április 17-étől fogadja az előrendeléseket, a 64, 128 és 256 gigabájtnyi tárhellyel szerelt kivitelekre.

 

 

Másik fontos részlet, hogy ezen a telefonon megtalálható a korábban már száműzött Home-gomb, így azoknak tökéletes lehet, akik nem tudtak hozzászokni a széltől-szélig tartó kijelzőhöz és a FaceID-hoz. Az iPhone 8 kinézetével pedig a 2020-as SE az előző generációs iPhone-okat idézi, ami még mindig jobban tetszik egy jelentős vásárlóbázisnak, mint a notch-os dizájn.

A hivatalos árakról itt tudtok bővebben tájékozódni.

Ti terveztek beruházni majd az új olcsó iPhone-ra? Ha igen, mindenképpen nézzetek körül a megfelelő kategóriában az oldalon, ahol garantáltan a legjobb árakat találjátok majd, amint megjelenik a telefon.

Forrás: StillApple

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése